Lief publiek, het seizoen van Simone de Jong Company:

 Slinger! tourt verder in maart en in oktober 2024. Heerlijke fysieke voorstelling over 3 eigenzinnige kinderen. De internationale succesvoorstelling Kluizelaar (Hermit) reist dit seizoen naar Porto, Dublin, Aarhus en Engeland. Jaszak met Toon Kuijpers heeft try-outs van 1-6 april op festival 2turvenhoog… Volg ons ook op Insta! Hier de huidige speellijst, waaronder meer informatie over ons gezelschap.
Tot ziens in het theater!
SPEELLIJST 23/24
voorjaar 2024:
schoolvoorstellingen van Slinger! in Emmeloord en Lelystad
24 maart Utrecht, Bibliotheek Neude, Slinger! 14.00u
Tour in oktober 2024
Jaszak
1 april Haarlem, Philharmonie / studio TRY-OUT festival 2turvenhoog 10.00 en 15.00u
4 april Almere, Kunstlinie, Studio Duin TRY-OUT festival 2turvenhoog 10.30 en 13.30u
5 april Almere, Kunstlinie, Studio Duin TRY-OUT festival 2turvenhoog 10.00 en 13.15u
6 april Almere, Kunstlinie, Studio Duin TRY-OUT festival 2turvenhoog 11.00u
Tour start in oktober 2024
Kluizelaar tourt in Engeland van 2 april-10 april 2024

Over ons

Sinds 8 jaar maakt Simone de Jong Company jeugdtheater voor iedereen van 2-8 jaar en iedereen die weer even zo groot wil zijn. De voorstellingen van Simone de Jong Company kenmerken zich door hun verbeeldingskracht, humor en inventiviteit. We werken vrijwel zonder tekst; beelden, geluid en beweging zijn de basis om kinderen te raken, uit te dagen en te inspireren. Want in je fantasie kun je wonen…

Het werk van Simone de Jong Company wordt ook in het buitenland lovend ontvangen, de voorstelling Kluizelaar speelde als Hermit in o.m. China, Ierland, Schotland, Portugal, Italië en Egypte.

Contact over het boeken van voorstellingen: www.vanaf2.nl info@vanaf2.nl

Contact over inhoudelijke zaken: simone@hethoofd.nl

Simone de Jong zelf is schrijver en regisseur. Inspiratiebronnen zijn de taal van het lichaam, gesprekken met kinderen, de kwetsbare mens, en bovenal muziek. Ze is opgeleid aan de mime-opleiding en de academie voor kleinkunst. Ze werkte o.m. bij Orkater (o.a. eigen programma Ganz kleines Mädchen) en met Dick Hauser, zie Archief. Ze is ook schrijver; haar tweede jeugdroman Op zoek naar het groene goud kwam eind mei 2021 uit. Ze geeft les aan professionals in binnen- en buitenland en aan kinderen.

 Links: www.simonedejongboeken.nl   www.kindertoneelwesterpark.nl

***********************

Stichting Het Hoofd hanteert de CAO Toneel en Dans als uitgangspunt bij de totstandkoming van haar contracten, alle op zzp-basis. De cao is hier te vinden: https://kunstenbond.nl/cao-toneel-en-dans/